Tieto- ja viestintätekniikka oppimisen apuna
sunnuntaina, maaliskuuta 12, 2006
  Turun Opetusteknologiayksikkö: Hermopeli
Niille, jotka aikovat lääkäriksi, kiinnostavaa esimakua tarjoaa Turun lääketieteellisen tiedekunnan Hermopeli-oppimateriaali. Ei vaadi salasanaa. Kiinnostavaa aineistoa esim. ihmisen biologian kurssille. Opetusteknologiayksikkö: projektit: "Anatomian hermopeli on Sami Salmen kehittämä Biolääketieteen laitoksen / Anatomian kanssa yhteistyössä tehty www-pohjainen lääketieteen opetusohjelma, jossa multimediasimulaation keinoin valotetaan lääketieteen opiskelijoille lihasten ja hermojen toimintaa.
Hermopeli on ensimmäisen vuoden lääketieteenopiskelijoille suunnattu 'Tuki- ja liikuntaelimistön anatomian' kurssille tehty ohjelma. Ideana on tutkia virtuaaliselle 'potilaalle' aiheutettuja hermovaurioita testaamalla yläraajan lihaksia ja ihotuntoa. Testatessaan yksittäistä lihasta opiskelija näkee lihaksen toiminnan lyhyen animaation avulla esitettynä."
 
Comments: Lähetä kommentti



<< Home
"Ettei pyörää tarvitsisi keksiä uudelleen." Tämä blogi kokoaa hyödyllisiä linkkejä ja uutisia Kymenlaaksossa KyEtä-hankkeen parissa verkko-opetusta kehittäville opettajille ja verkko-opiskelusta kiinnostuneille opiskelijoille. Kommentoimalla vinkkejä voit osallistua sivun rakentamiseen ja kehittämiseen.